Sitemap for www.selma3.dk Motorbåden Selma III
Motorbåden Selma III

Første års erfaring med Coelan


Jeg var spændt på at se om der var nogen skader efter vinteren, men der var ikke én eneste. Alt så ud som da båden kom op i efteråret, så jeg må sige at jeg er virkelig godt tilfreds med holdbarheden indtil videre. Til at begynde med var jeg lidt nervøs for om det skulle være blevet mat, men en let rengøring med en klud fugtet med vand med lidt opvaskemiddel i fik overfladen til at se ud som ny. Det er det eneste jeg har gjort ved det i år.


I forhold til hvad jeg har været vant til med Epifanes lak, er det helt usædvanligt at der ikke skal repareres noget overhovedet. Men det er dejligt!


Ruftagene, hvor jeg havde drysset Coelan antiskrid i, var umulige at rengøre, det suger skidt som pokker. Jeg tror ikke det er beregnet til at stå uden at blive dækket af et lag klar Coelan, men det sagde instruktionerne ikke noget om. Så løsningen blev at male de skridsikre felter med tynd maling. Jeg valgte at bruge almindelig Sigma halvblank oliemaling, og resultatet blev rigtig godt. Det ser pænt ud og er nemmere at holde rent.

Motorbåden Selma III  •  Hjemhavn: Ribe  •  Tlf.: +45 75173059  •  
Medlem af DFÆL Logo Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer
Vinter 2006 - 2007
Restaurering 2007 - 2010
Årene 2010 - 2017
Renovering 2017-2019
Vinter 2019 - 2020
Tips & erfaringer
Select english language