Sitemap for www.selma3.dk Motorbåden Selma III
Motorbåden Selma III

Reparation af lakering og mere lak


Efter en lang vinter, er jeg nu her den 5. marts endelig kommet i gang med forårsklargøringen. Det er ikke blevet til noget som helst her i vinter, meget af tiden har det været for koldt - selv i garagen - og resten af tiden har jeg haft travlt med arbejdet.

 

Men nu har jeg fået kigget hele overbygningen efter, og der er lidt der skal repareres. Under skydevinduerne i styrehuset sidder der en messingskinne, og der hvor den møder træet er det kommet vand under lakken. Jeg opdagede det allerede i sommer, så jeg var forberedt på at det skulle laves. Jeg har kradset fugen ud og rengjort det, så nu skal det bare have noget epoxy.

 

Ud over vinduerne, er der et enkelt sted på skandækket i styrbord side - en prop der ikke har holdt helt tæt, og så på toppen af selve stævntræet. Det er meget billigt sluppet, jeg er ovenud tilfreds med holdbarheden.

 

Jeg skal have bygget 6 lag lak op på de steder der skal repareres, og derefter skal hele overbygningen have 4-5 gange. Jeg har afmonteret næsten alle beslag og vinduer - det er nemmere end at lakere udenom, og mere holdbart.

Motorbåden Selma III  •  Hjemhavn: Ribe  •  Tlf.: +45 75173059  •  
Medlem af DFÆL Logo Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer
Vinter 2006 - 2007
Restaurering 2007 - 2010
Årene 2010 - 2017
Renovering 2017-2019
Vinter 2019 - 2020
Tips & erfaringer
Select english language