Sitemap for www.selma3.dk Motorbåden Selma III
Motorbåden Selma III

Renovering af fenderlister


De nederste fenderlister har været et ømt punkt i længe. Jeg sprang over den ved renoveringen, men de trænger kraftigt til at blive ordnet. I styrbord side er begge ender rådne, i bagbord side er forenden revnet.

 

Jeg havde egentlig tænkt mig at udskifte dem, men jeg har besluttet mig for at reparere i stedet - der er jo ingen grund til at udskifte træ der ikke fejler noget. Jeg vil gerne have dem lakeret i stedet for malet - det ser meget pænere ud, så der skal slibes kraftigt.

 

Jeg har fjernet malingen, og som jeg havde regnet med, er egetræet temmelig mørkt. Jeg håber at det bliver lidt lysere når de bliver slebet, ellers må jeg se om jeg kan blege dem med brintoveritle. Omvendt bliver det med de stykker der skal luses i - de er jo lyse, så der må jeg i gang med noget slamiakspiritus for at mørkne træet. Jeg håber at jeg kan få det til at matche nogenlunde.

 

En gang sandpapir hjælper på det Det dårlige træ er fjernet 1 Det dårlige træ er fjernet 2 Nyt træ limet i med epoxy Nyt træ limet i med epoxy 2 Så er der slebet og tilpasset
Klik på et billede for at se alle 12 billeder
Motorbåden Selma III  •  Hjemhavn: Ribe  •  Tlf.: +45 75173059  •  
Medlem af DFÆL Logo Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer
Vinter 2006 - 2007
Restaurering 2007 - 2010
Årene 2010 - 2017
Renovering 2017-2019
Vinter 2019 - 2020
Tips & erfaringer
Select english language